.

Discussion in 'Hjælper Ansøgning' started by jazminmezei, Sep 12, 2022.

  1. jazminmezei

    jazminmezei New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    NY lehetne nettó több mint $400M ha pols legalizált internetes kaszinó szerencsejátékok

    New York állam a becslések szerint 400 millió dollárnyi éves adóbevételtől esne el, ha nem legalizálná az internetes kaszinójátékokat, például a rulettet és a blackjacket.

    A VIXIO GamblingCompliance kedden közzétett új jelentése szerint az Empire State évente 428 millió dollárt kaszálhatna be, ha az állami törvényhozás és Kathy Hochul kormányzó jóváhagyná az "iGaming" kaszinójellegű játékokat engedélyező törvényt.

    A mobil sportfogadáshoz hasonlóan az iGaming lehetővé teszi, hogy az egyének telefonjukon nyerőgépes és asztali játékokat játsszanak.

    Az elemzés szerint azonban az internetes szerencsejátékokból származó adóbevételek, ha egyszer legálisak lesznek, túlszárnyalhatják az állam már most is virágzó mobil sportfogadási iparágát, amely júliusban, működésének első hat hónapjában több mint 300 millió dollárt termelt.

    A jelentést a Light and Wonder készítette, egy Las Vegas-i székhelyű digitális szerencsejátékokkal foglalkozó cég, ahol Howard Glaser - Andrew Cuomo korábbi kormányzó korábbi tanácsadója - a kormányzati ügyek és a jogalkotási tanácsadás vezetője.

    Egy februárban Joe Addabbo szenátor (D-Queens) és Gary Pretlow képviselő (Mount Vernon) által benyújtott törvényjavaslat legalizálná a gyakorlatot.

    "Itt elszalasztjuk a labdát. Azzal, hogy jelenleg nem foglalkozunk iGaminggel. Megállítanánk a pénz áramlását más államokba és az illegális piacra" - mondta Addabbo egy telefoninterjú során.

    "És több bevételt keresünk az oktatásra és a függőséggel küzdők segítésének lehetőségeire."

    Elmondta, hogy még nem vette fel a kérdést Hochullal.

    Jelenleg csak öt állam - Connecticut, Delaware, Michigan, New Jersey, Pennsylvania és Nyugat-Virginia - legalizálta az "iGaminget".

    Nevada is korlátozta a lehetőséget az online póker engedélyezésével.

    E hat állam együttes adóbevétele 2021-ben 970 millió dolláros iparági értéket képvisel.

    A fellendülés akkor érkezik, amikor New York a három értékes downstate-i kereskedelmi kaszinóengedélyre vonatkozó pályázati eljárás megnyitásának küszöbén áll.

    A legjobb fejlesztők és szerencsejáték-társaságok - mint például a Mets-tulajdonos Steve Cohen - már most versengenek azért, hogy olyan forró pontokon, mint a Times Square és a Hudson Yards, engedélyes online kaszinókat építhessenek.

    Maradjon velünk a mai legfontosabb hírekkel kapcsolatban.

    Maradjon naprakész az Esti frissítéssel.

    Adja meg e-mail címét

    A fenti kattintással elfogadja a Felhasználási feltételek és az Adatvédelmi irányelveket.

    A földmunkák elvégzése előtt a helyi tervezési bizottságtól kell zöld utat kapniuk.

    New York várhatóan legalább 1,5 milliárd dollárt keres mindhárom kaszinóengedélyért - a nyerőgépekből és asztali játékokból származó adóbevételeken felül.

    Addabbo szerint az iGaming legalizálása még értékesebbé teszi a kereskedelmi kaszinóengedélyeket, mivel a leendő online nyerőgépes játékosoknak egy kőből épült szerencsejáték-szalon keretein belül kellene szerencsét próbálniuk.

    "Ez még inkább ösztönzőleg hat. Értékesebbé teszi az engedély megszerzését" - mondta a The Postnak.

    lapnak

    Az elemzés az amerikai népszámlálási hivatal 2020-as adatai alapján az iGaminget legalizáló államokban az egy 18 év feletti felnőttre jutó bevételt vizsgálta 12 hónapos időszak alatt.

    A bruttó adóbevétel 20 százalékát - a legális online asztali játékokkal rendelkező egyes államok medián adóját - használták fel.

    New Yorkban a jelentés szerint ez a 428 dolláros bevételi előrejelzés akkor lenne érvényes, ha a program két-három éven belül elérné az "érettséget".

    Kapcsolódó források:
    A Gyümölcs slotok magyarázat
    https://celtindependent.com/advert/263445/
    http://wp.alfboss.com/question/49103/
    https://5inchandup.com/forums/topic/203355/?swcfpc=1

Share This Page